Bratt Decor

Het exclusieve merk Bratt Decor staat bekend om haar luxe kinderkamermeubels die zijn gemaakt van eco-vriendelijk hout. De Bratt Decor meubels hebben een typische Amerikaanse look en feeling.

Picture 1
Picture 7

Exclusieve babybedjes van het merk Bratt Decor De babybedjes van Bratt Decor voldoen aan alle veiligheidseisen en zorgen voor een luxe uitstraling in uw babykamer. Posh Baby is één van de weinige speciaalzaken in Nederland die de meubels van Bratt Decor verkopen.

Picture 1 Picture 27

Kijk hier voor ons Brat Decor outlet aanbod Neem contact op met ons

Meubels van Bratt Decor

Bratt Decor heeft verschillende meubels die u voor uw babykamer kunt aanschaffen. Wat mag er niet ontbreken in uw babykamer?

  • Een bedje met hoge randen
  • Een commode of een verschoontafel
  • Opbergruimte, zoals een kast, bedlade of planken
  • Comfortabele stoel of bank
  • Klein tafeltje of kastje

Bratt Decor beschikt over verschillende soorten meubels. In onze winkel kunt u de stijlen babykamers bekijken en een meubel uitkiezen welke perfect bij u past.

Picture 1 Picture 1 Picture 8 Picture 9
Picture 15 Picture 14 Picture 21 Picture 22

Volledige styling van uw baby- en kinderkamer

Wij verkopen niet alleen de meubels, maar geven ook advies over de styling van uw baby- en kinderkamer. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een kamer creëren die volledig naar uw wens is, met bijpassende gordijnen, behang en mooie accessoires. Posh Baby is altijd op zoek naar nieuwe en exclusieve producten. Wij helpen u graag met persoonlijk advies en alle aandacht die je als aanstaande ouder verdient!

Kijk hier voor ons Brat Decor outlet aanbod Neem contact op met ons

Combineer Bratt Decor meubels met onze accessoires

Naast de luxe meubels van Bratt Decor kunt u ook terecht bij Posh Baby voor mooie accessoires. Wij verkopen unieke lampenkappen van het merk Jubilee Collection. De lampenkappen staan bekend om de kunstig gemaakte kapjes voor hang- en wandlampen. Tevens hebben wij prachtige kroonluchters met veel tierelantijntjes. De kleurrijke vloerkleedjes van The Rug Market maken uw baby- en kinderkamer helemaal af.

Creëer een unieke sfeer aan uw kinderkamer

Wij gaan nog een stap verder om uw baby- en kinderkamer te decoreren. We beschikken namelijk over originele Missoni stoffen. Op aanvraag is het mogelijk om accessoires te bekleden met deze bijzondere stoffen. Tover uw baby- en kinderkamer om tot dé perfecte baby of kinderkamer en creëer een originele mix met de Bratt Decor meubels.

Achtergrond Posh Baby

Fabienne en Raquel zijn de oprichters van de winkel Posh Baby en tevens ook moeders. Na lang gezocht te hebben in Nederland kwamen wij uiteindelijke terecht in Amerika, waar we wel konden slagen voor babyspullen. Wij misten deze exclusieve babymeubels en accessoires in Nederland, vandaar dat wij op het idee kwamen om deze mooie baby- en kinderkamers naar Nederland te halen. Maak dus kennis met een nieuwe kijk op baby-en kinderkamers.

Picture 24 Picture 1 Picture 17

Kom gerust langs in onze winkel

Bent u enthousiast geworden over de meubels van Bratt Decor en wilt u met eigen ogen de verschillende soorten babykamers zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, of kijkt u in onze outlet.

Kijk hier voor ons Brat Decor outlet aanbod Neem contact op met ons

Picture 25 Picture 26