Romina bij Posh Baby

Kenmerkend voor het exclusieve merk Romina is het ambachtelijke vakmanschap, dat in ieder houten meubel terugkomt. Dankzij het authentieke Europese ontwerp en de hoge afwerking van de meubelen creëert u met de meubels van Romina een sprookjesachtige beleving in iedere babykamer.

Waarom Romina?

  • Er wordt enkel gebruik gemaakt van eco-vriendelijk hout
  • De exclusieve meubelen worden gefabriceerd in Europa
  • Het hout is 100% massief
  • Luxueuze babybedjes met een Amerikaanse look en feel
  • Alle producten voldoen aan de Consumer Product Safety Commission (CPSC)

Bezoek onze exclusieve babywinkelNeem contact op

Ontdek de luxe Romina meubelen en babybedjes

Van high class meubelen tot exclusieve babybedjes: Romina biedt alleen het allerbeste voor uw kleintje. U kunt bij ons onder andere terecht voor prachtige ledikantjes, commodes of opbergruimtes. Bezoek onze showroom voor een goede impressie van de stijl, sfeer en de mogelijkheden die Romina biedt.

Babybedjes

Kijk hier voor ons Romnina outlet aanbod Neem contact op met ons

Kasten

Kijk hier voor ons Romnina outlet aanbod Neem contact op met ons

Commodes

Kijk hier voor ons Romnina outlet aanbod Neem contact op met ons

Customize uw eigen meubel

Om ervoor te zorgen dat de meubelen van Romina naadloos aansluiten bij de overige meubelen voor de babykamer kunt u de meubelen van Romina customizen. Zo kunt u kiezen uit 15 verschillende basiskleuren:

Handgemaakte Italiaanse handgrepen

Naast een ruime keuze uit kleuren kunt u de door u gekozen kledingkast of commode verder personaliseren met de handgemaakte Italiaanse handgrepen. De handgrepen zijn verkrijgbaar in brons, ijzer of roestvrij staal. Aanbevolen wordt om van te voren te informeren of de customize handgrepen mogelijk zijn bij het door u uitgekozen meubelstuk.

Stylingadvies voor uw baby- of kinderkamer

Om ervoor te zorgen dat uw babykamer compleet en volledig naar uw wens is, verzorgt Posh Baby stylingsadvies op maat. Zo zoeken wij voor u bijpassend behang, accessoires en gordijnen die matchen bij de overige meubels voor uw babykamer. Voor meer informatie over het inrichten van de kamer van uw kleintje kunt u contact opnemen via info@poshbaby.nl of bellen naar 06 42 57 15 75.