Romina bij Posh Baby

Kenmerkend voor het exclusieve merk Romina is het ambachtelijke vakmanschap, dat in ieder houten meubel terugkomt. Dankzij het authentieke Europese ontwerp en de hoge afwerking van de meubelen creëert u met de meubels van Romina een sprookjesachtige beleving in iedere babykamer.

Waarom Romina?

Bezoek onze exclusieve babywinkelNeem contact op

Ontdek de luxe Romina meubelen en babybedjes

Van high class meubelen tot exclusieve babybedjes: Romina biedt alleen het allerbeste voor uw kleintje. U kunt bij ons onder andere terecht voor prachtige ledikantjes, commodes of opbergruimtes. Bezoek onze showroom voor een goede impressie van de stijl, sfeer en de mogelijkheden die Romina biedt.

Babybedjes

Kasten

Commodes

Customize uw eigen meubel

Om ervoor te zorgen dat de meubelen van Romina naadloos aansluiten bij de overige meubelen voor de babykamer kunt u de meubelen van Romina customizen. Zo kunt u kiezen uit 15 verschillende basiskleuren:

Handgemaakte Italiaanse handgrepen

Naast een ruime keuze uit kleuren kunt u de door u gekozen kledingkast of commode verder personaliseren met de handgemaakte Italiaanse handgrepen. De handgrepen zijn verkrijgbaar in brons, ijzer of roestvrij staal. Aanbevolen wordt om van te voren te informeren of de customize handgrepen mogelijk zijn bij het door u uitgekozen meubelstuk.

Stylingadvies voor uw baby- of kinderkamer

Om ervoor te zorgen dat uw babykamer compleet en volledig naar uw wens is, verzorgt Posh Baby stylingsadvies op maat. Zo zoeken wij voor u bijpassend behang, accessoires en gordijnen die matchen bij de overige meubels voor uw babykamer. Voor meer informatie over het inrichten van de kamer van uw kleintje kunt u contact opnemen via info@poshbaby.nl of bellen naar 06 42 57 15 75.

Posh Baby
Overdam 10
1081 CG Amsterdam

06 4257 1575
E: info@poshbaby.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 uur – 17:00 uur
Woensdag 12:00 uur – 17:00 uur
Donderdag 12:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag 11:00 uur – 17:00 uur
Zondag gesloten